Πως μαγειρεύουμε σωστά τα θαλασσινά; Συμβουλές για ένα νόστιμο σαρακοστιανό τραπέζι από τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη

1'

Πολλές φορές μικρές μαγειρικές ‘αποτυχίες’ μας χαλούν τη διάθεση στο γιορτινό τραπέζι.

Η σωστή επιλογή πρώτης ύλης και ο χρόνος ψησίματος αποτελούν τα δυο πρώτα βασικά βήματα μιας επιτυχημένης συνταγής.

Ακούστε χρήσιμα tips από τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη στο παρακάτω ηχητικό:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ειδήσεις σήμερα

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν