Αέρας από Χόλιγουντ πνέει εδώ και λίγο καιρό στη Μεσσηνία, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν, με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον.
Εδώ και δύο, περίπου, εβδομάδες, αγαπημένοι ηθοποιοί έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα για χάρη των γυρισμάτων της νέας ταινίας του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, με τις πρώτες εικόνες που έχουν έρθει στο «φως» να εντυπωσιάζουν.
Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι των περιοχών όπου γίνονται τα γυρίσματα μεταφέρουν τις εντυπώσεις του από τη γνωριμία τους με τους αστέρες του Χόλιγουντ, τους οποίους περιγράφουν ως ιδιαίτερα προσιτούς και απλούς.
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Γιάλοβα, όπου βρέθηκαν προκειμένου να γευματίσουν οι Κρίστοφερ Νόλαν, Ματ Ντέιμον, Τομ Χόλαντ, Άντονι Μολινάρι κ.ά.
Η ίδια αποκάλυψε τα πιάτα που επέλεξαν να δοκιμάσουν οι εκλεκτοί πελάτες της, ενώ αναφέρθηκε και στο φαγητό που ενθουσίασε τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Ματ Ντέιμον, με τον ίδιο να ενδιαφέρεται, μάλιστα, για το πώς φτιάχνεται.
«Έχουν έρθει πρωταγωνιστές και ο σκηνοθέτης για φαγητό. Είναι πάρα πολύ απλοί. Ενδιαφέρονται πολύ για τα τοπικά προϊόντα, όπως οι ελιές και το λάδι. Σε εμάς γεύτηκαν ταραμοσαλάτα και ψάρια. Ο Κρίστοφερ Νόλαν ήρθε μαζί με τον Ματ Ντέιμον, ενώ έχουν έρθει και οι Τομ Χόλαντ, Άντονι Μολινάρι κ.ά.», ανέφερε αρχικά η ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Γιάλοβα.
«Ο Ματ Ντέιμον πήρε αρνάκι με κύμινο και δοκίμασε φάβα που του έκανε μεγάλη εντύπωση, ρωτούσε πώς τη φτιάχνουμε. Του άρεσε επίσης το χταπόδι στη σχάρα. Οι υπόλοιποι δοκίμασαν παραδοσιακά πιάτα, τα πήραν για τη μέση και τα μοιράστηκαν», πρόσθεσε η ίδια.
Πηγή: iefimerida.gr