Πίσω στην καθημερινότητά της επέστρεψε η Ελένη Πετρουλάκη μετά το ταξίδι της στις ΗΠΑ για να βρεθεί κοντά στις κόρες της και, όπως συνηθίζει, μοιράστηκε με τους followers της μια διατροφική αλήθεια που σπάει μύθους.
Η γνωστή personal trainer στάθηκε αυτή τη φορά σε έναν από τους πιο παρεξηγημένους συνδυασμούς της ελληνικής κουζίνας: πατάτα με μπιφτέκι.
Ένα φαγητό που πολλοί αποφεύγουν, θεωρώντας το «βαρύ» ή απαγορευτικό, αλλά σύμφωνα με την ίδια μπορεί να καταναλωθεί χωρίς τύψεις, με μία βασική προϋπόθεση.
Όπως εξήγησε μέσα από insta story της, όταν η πατάτα δεν είναι τηγανητή, ο συνδυασμός με το μπιφτέκι μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τον οργανισμό. «Οι πρωτεΐνες του κρέατος μαζί με τους υδατάνθρακες της πατάτας βοηθούν στον κορεσμό και στη μεταγευματική ανταπόκριση», σημείωσε, αναφερόμενη στο αίσθημα υπνηλίας μετά το φαγητό.
Παράλληλα, τόνισε πως η πατάτα έχει υψηλή διατροφική αξία και λίγες θερμίδες όταν μαγειρεύεται σωστά, ενώ υπογράμμισε ότι δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που να αποδεικνύουν πως συγκεκριμένοι συνδυασμοί τροφών παχαίνουν.
Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση:

Πηγή: gossip-tv.gr
Διαβάστε ακόμη: Ελένη Πετρουλάκη | Το βίντεο με μαγιό που «ξετρέλανε» την Κρήτη!





